2020-10-29 07:30:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Karrierje jó úton halad, anyagi helyzete javul

Napi horoszkóp október 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A párkapcsolatában viták lehetnek napirenden. Most nehezen tud alkalmazkodni, és még a saját maga által állított korlátokat is csak a párjától követeli meg, önmaga felborítja… Legyen igazságosabb!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Karrierje jó úton halad, ötletei sorra beérnek, anyagi helyzete javul. A Kos jegyben járó Hold viszont türelmetlenné teheti, s ha nem tud parancsolni az indulatainak, kedélyhullámzásaival épp a döntő pillanatban riasztja el segítőit.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A bolygók az aktivitását mindenképpen serkentik. Alkotó kedve és kreativitása olyan új ötletekre sarkallja, amelyek hosszú távon megalapozhatják a karrierjét. Vágjon bele a tervek megvalósításába!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Akkor érzi jól magát, ha másokról gondoskodhat. Pedig most igazából arra lenne szüksége, hogy valaki önt kényeztesse. Ha nagyon magányos, a barátai között lesz az, aki ráérez az igényeire.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Alighanem egyik kollégájára vet szemet ma. A munkakapcsolatból egyre mélyebb szerelem szövődik. A közös sikerek karrierjének ugyan kedveznek, de az állandó párkapcsolatát tönkre tehetik.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ugyan sikerül legyőznie az útjába kerülő akadályokat, de ez nem csekély pénzébe kerül. Üzleti partnereinek viszont nem kedvez a szerencse, az őket érő anyagi veszteségek bizonytalanná tehetik a jó együttműködést.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A munkahelyén érlelődő változások kemény csatározást válthatnak ki a kollégái körében. Most az a legfontosabb, hogy eddig kivívott pozíciója megőrzéséért mindent megtegyen.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Előrébb léphet a ranglétrán. Eddigi vetélytársai annyi hibát vétenek, hogy nem is kell különösebb teljesítményt elérnie, saját maguk intézik úgy a dolgokat, hogy esélytelenné váljanak. A pletykáktól tartsa távol magát!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Könnyed, játékos természetéért sokan irigylik. Nagyszerűen tud kapcsolatot teremteni, imád flörtölni, és ma lesz is része benne bőven. Ez azonban csak játék, most ugyanis nem igazán akar magához láncolni senkit.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Eddig az anyagiak érdekelték, most inkább szakmai-szellemi kihívásra vágyik. A figyelme egyre inkább új célok felé fordul. Még saját maga is meglepődik, hogy az újdonság, az újítás iránti vágy mennyire hatalmába keríti.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Kosban jár. Egyszerre túl sokat követel a sorstól, és úgy tűnik, a bolygók sok jót be is hoznak most az életébe, de ha türelmetlen, akkor a korán jött siker később sok bánatot okozhat. Ha új kapcsolatba lép, engedje, hogy választottja diktálja a tempót.


Halak: II. 19. - III. 20.

Életében fontos szerepet tölt be a család. Legszívesebben mindent elrendezne a szerettei helyett, de jobb volna, ha hagyná őket, hogy egyedül oldják meg a felmerülő problémát. Ha vitába keveredett a párjával, akkor legyen megértő vele szemben.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: